Política de Privacitat

Pàgina web: www.eacc.cat
Nom: ENTITAT ACREDITADA CONTROL CONSTRUCCIÓ, S.L.
Domicili social: C/ Girona nº 107, 08203, Sabadell (Barcelona)
CIF: B67326249
Correu electrònic: eacc@eacc.cat
Telèfon: 605888440

PROTECCIÓ DE DADES

La sol·licitud d’informació, genèrica o individualitzada, pot suposar que l’Usuari hagi d’omplir formularis amb dades personals. Aquests supòsits estan degudament identificats al Web.

Les dades que li sol·licitem són les adequades i estrictament necessàries per a la finalitat amb què es recullen, i en cap cas estàs obligat a facilitar-nos-les; ara bé, totes elles són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

L’Usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer pel fet d’emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o amb dades d’altri.

Les teves dades són tractades amb la màxima confidencialitat, i utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades.

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades de caràcter personal subministrades per l’Usuari queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

Mitjançant la resposta a les qüestions plantejades en els formularis i l’enviament dels mateixos, l’Usuari autoritza expressament a ENTITAT ACREDITADA CONTROL CONTRUCCIÓ, S.L. per remetre-li informació i comunicacions de caràcter comercial del seu interès.

L’Usuari podrà, en tot moment, oposar-se a aquesta modalitat de tractament i revocar el consentiment prestat per mitjà de correu electrònic a l’adreça info@eacc.cat.