Jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva”

El dilluns 25 de febrer de 2019, amb la inquietud que ens caracteritza, vàrem assistir a la Jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva” a l’auditori de la CECAM de Celrà duta a terme pel CLÚSTER DE SEGURETAT CONTRA INCENDIS en col·laboració amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona (CAATEEG).

La conferència va comptar amb la participació de membres del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, del CLÚSTER, de diferents empreses instal·ladores de sistemes de protecció passiva contra incendis i de professionals de l’enginyeria.

Es va presentar la Guia de bones pràctiques per a la protecció passiva contra incendis i la SP 136 de Certificació d’instal·lació de productes de protecció passiva contra incendis.

Va ser una jornada enriquidora, on vàrem poder aprofundir en els coneixements sobre protecció passiva contra el foc amb diferents exemples i situacions de la instal·lació, la certificació i el manteniment de les aplicacions.
Tant la Guia com la SP 136 són dos magnífiques eines que augmenten la qualitat de les actuacions d’aplicació de la protecció passiva contra incendis.

Sempre intentarem assistir a esdeveniments com aquest, on les sinergies entre els diferents agents del sector, augmenten el coneixement i les bones pràctiques en els nostres treballs.

Agraïts de participar en aquesta jornades tant exitosa!